Adverteren op internet

Wat is SEA?

SEA is de Engelstalige afkorting van Search Engine Advertisment. In het Nederlands beter bekent als adverteren op de pagina’s van de zoekmachines. Google is de grootste zoekmachine en noemt deze dienst Google Adwords.
Het verschil met SEO of zoekmachineoptimalisatie is dat deze dienst wel betalend is maar ook meteen zichtbaar is in de zoekresultaten van Google.

Je betaalt bij Google adwords per klik op je advertentie. Hoeveel die kost per klik is hangt af van een aantal factoren.
Het bedrag dat je wil spenderen aan een adwords campagne bepaal je zelf.

 Let op, dit is een korte uitleg over SEA. Neem contact met ons op hoe we voor jou een doeltreffende campagne kunnen opzetten. 

De advertentie zal helemaal boven of rechts van de zoekresultaten in Google verschijnen. Hieronder zie je een voorbeeld met advertenties in Google.

Adwords

Waarom Google Adwords?

Wil je meteen met je website op de eerste pagina staan van Google is dit de snelste manier. Van zodra je advertentie is gemaakt staat je website op de eerste pagina.
Spreek meteen je doelpubliek aan. Zo is het ook mogelijk te adverteren in de regio die je wenst. Elke klik is een potentiƫle klant.

Zowie heeft praktijkervaring en kan je helpen met het opzetten van de juiste campagnes voor jouw bedrijf.

contacteer ons