Zoekmachineoptimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandstalige naam voor search engine optimization ofwel SEO. Dit is de vakterm die gebruikt wordt voor de technieken die men gebruikt om je website in de zoekresultaten van de zoekmachines te plaatsen.

Voor een goeie ranking van je website in de resultaten van de zoekmachine (de meest gebruikte is Google) is o.a. de structuur, de codes en de teksten belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk dat ander websites naar je linken.

  • Dit is een gratis manier van adverteren voor je bedrijf
  • tijdrovende bezigheid
Zowie heeft de ervaring en kennis om SEO op een goede manier te doen.

Waarom SEO?

Als men de kennis heeft om aan SEO te doen is het de goedkoopste manier om reclame te maken voor je bedrijf in Google.
Ieder bedrijf of organisatie wil zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google staan. Dit liefst op de eerste pagina van Google.

Zowie-SEOAls de website van je bedrijf of organisatie vindbaar is met de trefwoorden die voor jouw bedrijf van toepassing zijn krijg je meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers betekent ook meer mensen die je product of diensten zien en opzoek zijn naar jou.

Als jouw website niet geoptimaliseerd is zal je ook niet te vinden zijn op de eerste pagina van google. Als lokale ondernemer kan je met een goed geoptimaliseerde website het verschil maken.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van de aankopen hun origine beginnen op internet. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe auto, een nieuwe keuken, een smartphone of een nieuw onderdeel voor een koersfiets in 80% van alle gevallen begint de zoektocht op het internet.

Aarzel niet langer en neem contact op met Zowie om samen jouw strategie uit te werken.

contacteer ons